Новини з Чехії: про нові стратегічні рішення у розвитку протиугінних систем CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новини з Чехії: про нові стратегічні рішення у розвитку протиугінних систем CONSTRUCT®

  • 28.02.2017

    Новини з Чехії: про нові стратегічні рішення у розвитку протиугінних систем CONSTRUCT®

    Новини з Чехії: про нові стратегічні рішення у розвитку протиугінних систем CONSTRUCT®

    З 8 по 10 лютого відбулася поїздка співробітників автодепартаменту SPV Company Ltd. до Чехії  на завод CONSTRUCT®, який є провідним європейським виробником протиугінних систем.

    Протягом двох днів проходили зустрічі наших співробітників з представниками заводу CONSTRUCT®, на яких обговорювалися нові напрямки розвитку протиугінних систем. Зокрема говорили й про необхідність розширення модельного ряду замків рульового валу. В багатьох сучасних автомобілях вже немає класичного селектора з важелем перемикання швидкостей, а замість нього використовуються електронні системи перемикання, тому заблокувати механічно їх неможливо. Саме з цієї причини використання замків рульового валу – це надійна та сучасна альтернатива.

    Крім того, була досягнута домовленість з заводом CONSTRUCT® про розширення переліку сервісних послуг, які надає SPV Company Ltd. по електромеханічним замкам SAFETRONIC®. Для виготовлення дубліката пластикової сервісної картки SAFETRONIC® не потрібно відправляти замок на завод в Чехію, відтепер це можна зробити в сервісному центрі імпортера. Детальніше читайте у новині від наших спеціалістів.

    Також було узгоджено проведення спеціалістами заводу додаткового контролю всіх протиугінних замків CONSTRUCT®, які відвантажуються до України – відділ комплектації посилив контроль та проводить ретельні перевірки роботи систем.

    SPV Company Ltd. – ексклюзивний дистриб’ютор чеського виробника CONSTRUCT® в Україні з 1999 р. Довга та плідна співпраця компаній стала можливою завдяки постійному розвитку та вдосконаленню засобів захисту від угону, а також оперативному реагуванню виробника CONSTRUCT® на потреби ринку. Команда SPV Company Ltd. особисто перевіряє нові розробки навіть на етапах виробництва, щоб забезпечити українського споживача найнадійнішими протиугінними системами.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору