Чеська фурнітура ROSTEX®: п’ятнадцять років європейської якості на ринку України / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Чеська фурнітура ROSTEX®: п’ятнадцять років європейської якості на ринку України

  • 27.02.2017

    Чеська фурнітура ROSTEX®: п’ятнадцять років європейської якості на ринку України

    Чеська фурнітура ROSTEX®: п’ятнадцять років європейської якості на ринку України

    На початку лютого спеціалісти SPV Company Ltd відвідали завод компанії ROSTEX® – одного з наших ключових партнерів у сфері захисної та інтер’єрної фурнітури для дверей.

    Цього року ми відзначаємо вже 15 річницю співпраці з чеським заводом ROSTEX®. За цей тривалий час ми та наші клієнти впевнилися, що компанія ROSTEX® виготовляє виключно високоякісну продукцію, та найголовніше – завжди оперативно реагує на запити українського ринку.

    Важливим результатом співпраці є те, що ми разом розробили декілька нових моделей фурнітури. Наприклад, вже в березні до нас надійдуть дві новинки - ROSTEX® SOLID RESIST та ROSTEX® UNIVERSAL PLUS.

    ROSTEX® SOLID RESIST – це захисна фурнітура підвищеного 4-го рівня безпеки, яка здатна надійно захистити двері та замковий циліндр від зламу. Детальніше про цю розробку читайте в новині від нашого спеціаліста.

    Модель ROSTEX® UNIVERSAL було оновлено – додано стяжні гвинти біля циліндру, які використовують отвори в замку для кріплення протектору. Новинка надійде під назвою ROSTEX® UNIVERSAL PLUS. Крім того, ми розширюємо нашу співпрацю з ROSTEX® і вже цього року представимо українському ринку повний асортимент інтер’єрної фурнітури ROSTEX®.

    Ми не зупиняємося на досягнутому та продовжуємо разом з компанією ROSTEX® розробляти нові моделі фурнітури та вдосконалювати вже існуючі. Наразі в роботі нові моделі дизайнерської фурнітури та розширення лінійки наявних моделей за рахунок нових кольорових обробок. Ми впевнені, що новинки складуть гідну конкуренцію італійській фурнітурі за дизайном, а німецькій – за якістю виготовлення.

    Представники компанії ROSTEX® регулярно відвідують Україну декілька разів на рік. Наступний свій візит наші чеські партери запланували на Форум локсмайстрів, який відбудеться в квітні.

    В свою чергу фахівці SPV Company Ltd. також здійснюють декілька візитів на рік до заводу ROSTEX, щоб завжди бути в курсі всіх покращень та нововведень виробника. Адже компанія ROSTEX® постійно розвивається та пропонує нам найзатребуванішу високоякісну європейську продукцію.

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору