SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017: передові технології замикання та широкий асортимент дверної фурнітури й покриттів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017: передові технології замикання та широкий асортимент дверної фурнітури й покриттів

  • 24.02.2017

    SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017: передові технології замикання та широкий асортимент дверної фурнітури й покриттів

    SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017: передові технології замикання та широкий асортимент дверної фурнітури й покриттів

    Вже в кінці цього місяця, з 29 березня по 1 квітня, знаходьте наш стенд на міжнародній будівельній виставці InterBuildExpo, де ми представимо передові технології у системах безпеки приміщень та широкий асортимент високоякісної фурнітури й покриття для декорування поверхонь.

    Стенд SPV Company Ltd. буде одразу вирізнятися серед інших за рахунок дверей, висотою близько чотирьох метрів, які ми зробили та обладнали спеціально для виставки InterBuildExpo.

    У нас Ви зможете ознайомитися з повною лінійкою дверної фурнітури ROSTEX® на сімох панелях: дизайнерською, інтер’єрною, для громадських будівель, профільних дверей тощо. Продукція компанії ROSTEX® – це якість, перевірена п’ятнадцятирічною співпрацею та тисячами задоволених клієнтів в її результаті.

    Також ми представимо замкові циліндри провідних брендів, таких як MUL-T-LOCK Interactive+, MUL-T-LOCK MT5+, ABLOY® Protec2.

    На нашому стенді SPV Company Ltd. будуть й інноваційні продукти в галузі безпеки: електромеханічні циліндри MUL-T-LOCK®Interactive®+ CLIQ® і MUL-T-LOCK® MT5®+ CLIQ®, електромеханічний моторний циліндр Mul-T-LOCK® ENTR™ і унікальна електронна система контролю ключів MUL-T-LOCK® Traka21.

    Приходьте на InterBuildExpo та знаходьте стенд SPV Company Ltd. – наші фахівці залюбки проконсультують Вас, допоможуть підібрати надійний захист для Вашої оселі чи офісу та порадять найближчі сервісні центри наших партнерів.

    До зустрічі на InterBuildExpo 2017 з 29.03. по 1.04 за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза».

    Замовити квиток безкоштовно можна за посиланням.


     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору