Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверей

  • 22.02.2017

    Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверей

    Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверей

    Раді представити вам новинку від відомого чеського виробника ROSTEX® – захисну фурнітуру ROSTEX® SOLID-PRO, яка здатна надійно захистити двері та замковий циліндр від зламу. Дана модель ROSTEX® відповідає 3-му (підвищеному) рівню безпеки, тому стане кращим рішенням для захисту Ваших вхідних дверей.

    Прототипом ROSTEX® SOLID-PRO є захисна фурнітура R20, яка була затребувана на ринку в кінці 90-х, на початку 2000-их років. Проте згодом в Європі відпала необхідність у фурнітурі підвищеного захисту, тому R20 було знято з виробництва. Враховуючи сьогоднішні реалії України, ринок знову відчув потребу у надійній захисній фурнітурі. У відповідь на цей виклик сучасності і було розроблено ROSTEX® SOLID-PRO.

    Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверей

    Відмінністю даної фурнітури є те, що вона має широку захисну планку, яка дозволяє вберегти корпус і механізми замка від вандальних посягань. Для цього, захисна планка фурнітури ROSTEX® SOLID-PRO виготовляється із нержавіючої сталі спеціальним методом Гарячого об’ємного штампування (ГОШ). Суть метода полягає в тому, що заготовка металу попередньо розігрівається до кувальної температури, а тоді поковка формується за допомогою спеціального штампа. Процес виконується на спеціальних промислових молотах. За допомогою такого процесу, ми отримуємо єдину замкнуту форму за конфігурацією поковки. Цим також забезпечується висока точність та якість поверхні деталі.

    Отже, захисна планка ROSTEX® SOLID-PRO не має розривів по периметру, у тому числі і на кутах. Її краї представляють собою єдину нерозривну лінію. А точність виготовлення забезпечує якісне прилягання планки до поверхні дверей. Це не дає можливості для проникнення інструменту зламу під краї захисної планки. Все це, помножене на збільшену товщину металу планки, робить її стійкою до механічних методів зламу.

    Традиційно, як і в інших моделях Захисна фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO – загартований захист Ваших дверейзахисної фурнітури ROSTEX®, циліндр захищено міцною броненакладкою із нержавіючої сталі зі спеціальною протисвердлильною шайбою, яка обертається. Сама шайба виробляється з якісної легованої сталі з подальшим її гартуванням. Адже, легована сталь має більшу здатність «прогартовуватись», аніж звичайна вуглецева сталь. Тож, і супротив свердлуванню значно підвищується. Існують також і інші конструктивні особливості, покликані збільшити стійкість нової захисної фурнітури ROSTEX® до спроб вандальних атак і зламу.

    Однією з таких новинок є застосування чотирьох кріпильних гвинтів М8 в місцях, максимально наближених до краю планки. Гвинти розташовуються попарно: два у верхній частині фурнітури, ще два – в нижній. Це унеможливлює проникнення під краї фурнітури методом відгинання країв на кутах. Додатково місця розташування гвинтів захищені сталевими кульками від підшипників.

    Як сказано вище, завдяки технології виготовлення, захисна планка представляє собою досить жорстку конструкцію, позаяк, являє собою єдину, нерозривну деталь. Але компанія ROSTEX® пішла на додаткові кроки, аби ще більше захистити найбільш критичні місця конструкції. Таким місцем зазвичай є район броненакладки циліндру.  Тому й зловмисники часто-густо роблять спроби відгинання захисної планки в цьому місці з метою зламу самого циліндра.

    Інженери фірми ROSTEX® реалізували нашу ідею та додали на внутрішню сторону захисної пластини стяжні гвинти  в місці розташування  циліндра дверного замка. Відстань між цими гвинтами дорівнює 38 мм і є стандартною, під відповідні отвори в корпусах більшості замків, які популярні на ринку України. Таке рішення надає більшої жорсткості всій конструкції і додатково підсилює місце виходу циліндра дверного замка, надаючи додаткову безпеку.

    З внутрішньої сторони дверей фурнітура ROSTEX® SOLID-PRO кріпиться методом «стягування» на внутрішню сталеву пластину завтовшки 5 мм. В зібраному вигляді це являє собою цілісну жорстку конструкцію, яка служитиме надійним захистом вашого замка, замкового циліндру та дверей. Тож, завдяки всім цим новаціям, захисна фурнітура заслужено отримала підвищений 3 клас безпеки. Це дає змогу використовувати її для захисту осель та приміщень разом з дверима 4, 5, та 6 класів захисту.

    Традиційно, як і всі моделі захисної фурнітури ROSTEX®, ця фурнітура має декоративне оздоблення з нержавіючої сталі. Поверхня ROSTEX® SOLID-PRO має обробку «матова нержавіюча сталь, обробка поверхні щіткою». Така обробка найбільш підходить для застосування в сучасних інтер’єрах, з сучасними замками, на вхідних дерев’яних та металевих дверях завтовшки 38 – 45 мм з можливістю подовження до 100 мм.

    Наразі, фурнітура розрахована на використання із замками з міжвісьовою відстанню 85 мм і 90 мм. З питань замовлення, звертайтеся до регіональних менеджерів компанії-імпортера «СПВ КОМПАНІ ЛТД».

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору