Нові кольори дотягувачів ABLOY® для стильного дизайну приміщень / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові кольори дотягувачів ABLOY® для стильного дизайну приміщень

  • 21.02.2017

    Нові кольори дотягувачів ABLOY® для стильного дизайну приміщень

    Нові кольори дотягувачів ABLOY® для стильного дизайну приміщень

    Розширено кольорову гаму фінських дверних дотягувачів ABLOY® у новому дизайні. Відтепер можна замовити дверний дотягувач ABLOY® в чорному кольорі та з оновленою кришкою.

    Дверні дотягувачі ABLOY® – це надійний захист контролю доступу до приміщень та надійний інструмент у системі пожежної безпеки. Оскільки сьогодні дверні дотягувачі застосовуються не лише на підприємствах, а й в жилих будівлях, широкий асортимент моделей та кольорів – одна з причин, чому варто обрати саме ABLOY®. В наявності на нашому складі дверні дотягувачі в сріблястому та коричневому кольорах. Інші кольорові рішення також доступні до замовлення (у білому, золотистому та чорному кольорах).

    Дверні дотягувачі ABLOY®, вироблені у Фінляндії, вже давно відомі на світовому ринку завдяки поєднанню якості, безпеки та стильного дизайну. Найбільш поширеними є дотягувачі двох типів механізму – реєчного та кулачкового. В оновленому дизайні доступні до замовлення дотягувачів реєчного типу моделей DC335, DC240, DC247 та кулачкового типу (САМ-типу) DC330, DC250. Детальніше про механізм дверних дотягувачів Ви можете прочитати в статті нашого спеціаліста.

    Дверні дотягувачі керують зачиненням дверей та захищають замки та дверні конструкції від пошкодження. Також вони виконують функції збереження тепла та протипожежного захисту. Дверні дотягувачі є невід’ємним елементом практично будь-якої системи контролю доступу, так як забезпечують гарантоване зачинення дверей.

    Широкий асортимент дверних дотягувачів ABLOY® дозволяє підібрати дотягувач керуючись не лише його функціоналом, а й дизайном, який гармонійно поєднається з Вашим інтер’єром. Чорний колір на сьогодні є трендом у фурнітурі, адже це беззаперечно стильне рішення при підборі елементів декору інтер’єру. Наприклад, можете звернути увагу на дверну ручку Rostex Ravena/H для внутрішнього та зовнішнього застосування, яка так само вдало, як і дотягувачі ABLOY® у чорному кольорі поєднається з дизайнерською ідеєю.

    Фінські дверні дотягувачі ABLOY® – це вдалий вибір для архітекторів та дизайнерів при підборі  комплексного рішення для корпоративних та житлових об’єктів. Адже цей прилад вже є обов’язковим для багатьох установ, а з асортиментом ABLOY® досить легко підібрати варіант, який успішно поєднається з Вашим проектом. Архітектори з різних країн обирають продукцію ABLOY® для комплексного оснащення об’єктів. 

    Матеріали по темі:

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору