«СПВ Компані Лтд.» представить свій стенд на InterBuildExpo – щорічній міжнародній будівельній виставці / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» представить свій стенд на InterBuildExpo – щорічній міжнародній будівельній виставці

  • 18.01.2017

    «СПВ Компані Лтд.» представить свій стенд на InterBuildExpo – щорічній міжнародній будівельній виставці

    «СПВ Компані Лтд.» представить свій стенд на InterBuildExpo – щорічній міжнародній будівельній виставці

    З 29 березня по 1 квітня 2017 року відбудеться міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo, де компанія «СПВ Компані Лтд.» представить на своєму стенді передові технології у системах безпеки приміщень та широкий асортимент високоякісної фурнітури й покриття поверхонь. Захід буде проходити у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2.

    Серед асортименту найкращих на сьогоднішній день рішень у галузі безпеки приміщень будуть представлені замкові циліндри провідних брендів, зокрема MUL-T-LOCK Interactive+, MUL-T-LOCK MT5+, ABLOY® Protec2. Перелічені циліндри запатентовані, тобто виготовити ключ до них можна лише в авторизованому сервісному центрі при наданні кодової картки, а продаж бланків ключів суворо контролюється.

    На стенді «СПВ Компані Лтд.» також будуть представлені інноваційні продукти у галузі безпеки: електромеханічні циліндри MUL-T-LOCK® Interactive®+ CLIQ® і MUL-T-LOCK® MT5®+ CLIQ® , електромеханічний моторний циліндр MUL-T-LOCK® ENTR™ і унікальна електронна система контролю ключів MUL-T-LOCK® Traka21.

    Відвідувачі стенду «СПВ Компані Лтд.» зможуть ознайомитися з найсучаснішими інтер`єрними дверними ручками від торговельної марки ROSTEX® та новинкою від виробника – ручками-скобами. Особливістю фурнітури ROSTEX® є те, що вона надійно захищає замок та циліндр від зламу та має високі експлуатаційні якості, завдяки виготовленню із нержавіючої сталі. 

    У рамках InterBuildExpo фахівці «СПВ Компані Лтд.» залюбки проконсультують Вас, допоможуть підібрати надійний захист для Вашої оселі чи офісу та порадять найближчі сервісні центри наших партнерів.

    Детальніше про асортимент представленої продукції та розташування стенду «СПВ Компані Лтд.» читайте у наших наступних новинах.

    До зустрічі на InterBuildExpo 2017!


     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору