Додаткова безпека: захист моторного відсіку інкасаторських автомобілів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Додаткова безпека: захист моторного відсіку інкасаторських автомобілів

  • 28.12.2016

    Додаткова безпека: захист моторного відсіку інкасаторських автомобілів

    Додаткова безпека: захист моторного відсіку інкасаторських автомобілів

    Нещодавно представники компанії «Цитіус С», яка займається переобладнанням та бронюванням автомобілів спеціального призначення, звернулися до офіційного дистриб'ютора продукції CONSTRUCT® в Україні – «СПВ Компані Лтд», з метою придбати модельні замки капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK. В результаті вказаними замками було захищено дванадцять інкасаторських автомобілів Ford Transit, завдяки чому підкапотний простір автомобілів вбережено від несанкціонованого проникнення.

    Принцип дії замка капота CONSTRUCT® HOOD-LOCK полягає у блокуванні доступу до моторного відсіку автомобіля шляхом блокування кришки капоту відносно деталей кузову авто. Відкривається замок капота CONSTRUCT® HOOD-LOCK ключем, замкова щілина розміщується у салоні автомобіля. Циліндр замку капота може бути приховано розміщений в інтер'єрі автомобіля, а його наявність на авто може буде неприємним сюрпризом для зловмисників.

     Для закриття замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK достатньо натиснути на рухому частину циліндру. Відкриття замка капоту здійснюється поворотом ключа. В комплекті замка 3 ключі та пластикова сервісна карта, для виготовлення дублікату. CONSTRUCT® HOOD-LOCK ергономічний та зручний у експлуатації. 

    Фахівці автомобільної безпеки, для захисту вантажів при перевезеннях, радять також встановлювати на автомобілі замки панцирного типу MUL-T-LOCK® ArmaDlock - для надійного замикання задніх та бокових дверей будь-якого комерційного автомобіля, а також  супутникові системи SPETROTEC® I-Watcher - для управління та моніторингу стану автомобіля в реальному часі.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте в журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору