«Антонов» обирає екстремальну надійність. ABLOY® Sentry на варті літаків «Руслан»! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Антонов» обирає екстремальну надійність. ABLOY® Sentry на варті літаків «Руслан»!

  • 26.12.2016

    «Антонов» обирає екстремальну надійність. ABLOY® Sentry на варті літаків «Руслан»!

    «Антонов» обирає екстремальну надійність. ABLOY® Sentry на варті літаків «Руслан»!

    Сучасні технології стрімко змінюють наше повсякденне життя. Прогрес йде вперед невблаганно і сьогодні вже важко уявити наш побут без звичних приладів та технологічних гаджетів в усіх сферах – будь-то безпека або авіабудування.

    Державне підприємство «Антонов» є одним з світових лідерів в літакобудуванні. Особливу гордість авіаконструкторів ДП «Антонов» становлять вантажні гіганти «Руслан» і «Мрія», на рахунку яких 270 світових рекордів.

    Тому коли під час модернізації «Русланів» перед підприємством постала задача обладнання низки дверей у літаку високонадійними замками, які б бездоганно функціонували в жорстких умовах протягом всього часу експлуатації літаків, вибір фахівців ДП «Антонов» зупинився на замках САМ-типу ABLOY® CL Sentry.

    ABLOY® Sentry («Sentry» перекладається як «вартовий») - це запатентована циліндрова система для промислового застосування. Ідеально підходить для систем, які складаються з механічних замків, замків для шаф або висячих замків з унікальною запатентованою технологією обертального диску, що забезпечує безперебійну та надійну роботу навіть в екстремальних умовах, має надійний захист від зламу методом бампінгу, відкриття відмичками, а також несанкціонованого дублювання ключа.

    Висока ж надійність конструкції при роботі в умовах відкритого простору забезпечується за рахунок:
     
    Унікальної запатентованої високоміцної конструкції, заснованої на дисках, що обертаються, з посиленою профільною пластиною;
    Міцної й надійної конструкції корпуса;
    Зручного в експлуатації симетричного ключа. 
     
    Відтепер, якщо уважно придивитись на оновлений «Руслан», можна побачити ABLOY® на борту!
     
    Продаж  ABLOY® Sentry на літаки «Руслан» було здійснено відділом обслуговування корпоративних об’єктів магазина-партнера «СПВ Компані Лтд.»«ЛоксМайстер на Печерську».
     

    Застосування ABLOY® Sentry забезпечить ДП «Антонов» наступні переваги:

    Контрольовані дублікати ключа - патент до 2027 р.;
    Циліндр підвищеної безпеки відповідно до стандарту EN1303;
    Надійна конструкція для суворих умов експлуатації;
    Повна лінійка промислових замків, включаючи виготовлені «на замовлення»;
    Можливість поновлення існуючих систем (ABLOY CLASSIC і PROFILE);
    Довгострокова інвестиція - конкурентоздатні ціни. 

    Детальніше про ключові платформи ABLOY® читайте також в журналі «Замки і ключі» і в блозі кращих фахівців галузі bezpeka.spv.ua

     

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору