Нові протиугінні супутникові системи Helios Advanced і Helios ТТ від STARCOM Systems / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові протиугінні супутникові системи Helios Advanced і Helios ТТ від STARCOM Systems

  • 09.12.2016

    Нові протиугінні супутникові системи Helios Advanced і Helios ТТ від STARCOM Systems

    Нові протиугінні супутникові системи Helios Advanced і Helios ТТ від STARCOM Systems

    Асортимент продукції автомобільної безпеки поповнився електронними системами від ізраїльського виробника STARCOM Systems, що розробляє і виготовляє системи GPS-моніторингу з функціями  охорони.

    Helios - це унікальна система протиугінного моніторингу транспортних засобів, що об'єднує в собі функції трьох різних пристроїв: трекера, охоронної системи та імобілайзера. Системи представлені в двох виконаннях: Helios Advanced і Helios ТТ.

    Системи Helios пропонують безліч унікальних функцій, додаткові цифрові входи для підключення різних зовнішніх датчиків, підтримка зв'язку в автономному режимі, вбудований акселерометр, програмування через стільникову мережу та ін.

    Система встановлюється в важкодоступному прихованому місці автомобіля та не має жодних додаткових антен - все знаходиться в одному корпусі.

    Розміром виріб - з мобільний телефон та має канал GPS і канал GSM, які передають кодовані данні про автомобіль на сервери, що знаходяться в Ізраїлі, де в подальшому їх  розшифровують і передають власнику. Вся інформація відображається у безкоштовному додатку (програмі),  доступ до якого можливий з телефону, планшета, комп'ютера (за наявності Інтернету).

    Система Helios може комплектуватися клавіатурою, що встановлюється на панелі приладів авто. У такому випадку, для зняття системи з охорони і запуску двигуна, потрібно ввести код на набірній цифровій панелі в визначений (власником) проміжок часу після відкриття дверей. Якщо код не був введений вчасно, система посилає сигнал "крадіжка" на смартфон-додаток власника авто. Смартфон-додаток Olympia Tracking доступний безкоштовно для мобільних пристроїв на базі Android і IOS.

    Які повідомлення передає система:
     
    Можливість:
     
    У разі викрадення, власник зможе:

     

    Система підтримує підключення всіляких охоронних датчиків, як аналогових, так і цифрових. Якщо ж в автомобілі вже встановлені інші датчики або системи, то їх можна підключити до Helios і інформація від них буде також приходити на телефон.

    Блок Helios складається з найсучасніших високоякісних компонентів, які були ретельно протестовані і відібрані для створення вдосконаленого і стабільного пристрою, в їх числі стільникові модеми, що рекомендуються більшістю провідних професійних операторів в світі. Helios використовує саму передову і точну систему GPS, включаючи AGPS і ГЛОНАСС.

    Всі параметри пристрою, включаючи оновлення прошивки, можуть бути запрограмовані дистанційно, що дозволить віддалено оновити функції і налаштувати його без необхідності вилучення і повторної установки пристрою.

    Систему, встановлену на автомобіль неможливо сканувати, адже вона не має зв'язку з брелоком, кодграббер тут марний. Вона не блимає поворотами, постановка під охорону безшумна. Тільки власник зможе контролювати і спостерігати на своєму телефоні, що відбувається з авто.

    Докладніше про протиугінні системи STARCOM Systems читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору