Ще більше захисту! Додатковий замок для вхідних дверей MUL-T-LOCK® Omega Exagon / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ще більше захисту! Додатковий замок для вхідних дверей MUL-T-LOCK® Omega Exagon

  • 01.12.2016

    Ще більше захисту! Додатковий замок для вхідних дверей MUL-T-LOCK® Omega Exagon

    Ще більше захисту! Додатковий замок для вхідних дверей MUL-T-LOCK® Omega Exagon

    Врізний замок MUL-T-LOCK® Omega Exagon – один із надійніших засобів додаткового захисту вхідних дверей. Назва «Exagon» обрана виробником не випадково, адже це слово грецького походження означає «шестикутник» і саме таку форму мають ригелі замка.

    Ригелі, яких замок має чотири (товщина кожного 13,5 мм.), виготовляються зі зміцненої сталі, що в поєднанні з їх дещо незвичною шестигранною формою не тільки забезпечує міцність замка, а й надає йому масивного вигляду.

    Проте, конструкція MUL-T-LOCK® Omega Exagon має ще декілька не менш важливих елементів, які гарантують максимальну надійність замка і його захищеність від зламу.

    Циліндрова секретна частина даного замка не виступає за поверхню дверного полотна і додатково захищена броненакладкою товщиною 12 мм., що вберігає його від свердління, а додаткова захисна пластина корпуса замка закриває доступ до механізму управління ригелями. Броненакладка і додаткова захисна пластина постачаються в комплекті із замком. Варто також зазначити, що зворотна планка має довжину 230 мм., яка здатна перекрити практично всі монтажні отвори від старих замків – це означає, що замок можна успішно встановлювати як в нові двері, так і без будь-яких проблем замінити ним раніше встановлений замок. 

    Всередині замка встановлений шестеренчатий циліндровий механізм Omega®, який забезпечує плавну роботу замка і значно зменшує навантаження на ключ.

    Циліндрова частина виконана в комплектації «3 in 1»,що передбачає швидке перекодування циліндра користувачем. В комплект «3 in 1» входить п’ять патентованих ключів: три з яких мають мітки зеленого кольору – це робочі ключі користувача для повсякденного користування; один ключ з жовтою міткою, що за необхідності (втрата, крадіжка тощо) перекодує циліндр і анулює дію ключів з зеленою міткою; один ключ з червоною міткою, який, в свою чергу анулює дію ключа з жовтою міткою. Обов’язковою є наступна черговість використання ключів: спочатку «зелений», потім «жовтий» і в останню чергу «червоний».  

    Ключі Omega® є зручними у користуванні. Це унікальні складані ключі, шарнірний механізм яких дозволяє простим жестом прибрати стрижень ключа всередину його пластикової головки, тобто скласти або розкрити ключ. У складеному вигляді ключ коротшає на 30 мм. і стає не довшим за звичайний ключ від циліндрового замка.

    Варто зазначити, що замок MUL-T-LOCK® Omega Exagon постачається із карткою власника, яка містить унікальний ідентифікаційний код, за яким можна виготовити дублікати ключів у сертифікованому сервісному центрі. Дублікати виготовляються виключно при пред'явленні картки власника.

    Замок може бути встановлений у будь-які металеві або дерев’яні двері товщиною не менше 45 мм. і не має сторонності (ліво-правий). Не дивлячись на те, що MUL-T-LOCK® Omega Exagon класифікується як додатковий замок, не виключена можливість його використання у якості основного. Проте, все ж таки, рекомендуємо використовувати цей замок саме як додатковий. Замок також може бути включений до системи «Майстер-ключ».

    Отже, можна виокремити наступні основні переваги додаткового врізного замка MUL-T-LOCK® Omega Exagon:

    високосекретний циліндр з патентованими ключами;

    броненакладка і захисна пластина;

    шестеренчатий циліндровий механізм;

    швидке перекодування циліндра користувачем;

    компактні розміри;

    можливість встановлення в металеві/дерев’яні, ліві/праві двері.

    MUL-T-LOCK® Omega Exagon – повноцінний замок з високосекретним механізмом і максимальним рівнем захисту від зламу, який здатен унеможливити несанкціоноване проникнення у ваше приміщення. 

    З асортиментом додаткових врізних замків MUL-T-LOCK® можна ознайомитися на сайті СПВ Компані Лтд. Детальніше про продукцію MUL-T-LOCK® читайте також в журналі «Замки і ключі» і в блозі кращих фахівців галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору