Новий яскраво-білий стандарт надійності – ПВХ-плівка WINGUARD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий яскраво-білий стандарт надійності – ПВХ-плівка WINGUARD

  • 31.10.2016

    Новий яскраво-білий стандарт надійності – ПВХ-плівка WINGUARD

    Новий яскраво-білий стандарт надійності – ПВХ-плівка WINGUARD

    WINGUARD (Вінгард) – відомі у всьому світі ПВХ-плівки ізраїльського виробника Haogenplast (Хаогенпласт), що характеризуються високою стійкістю до ультрафіолетового випромінювання та до механічних пошкоджень.

    Представляємо нову ПВХ-плівку для ламінації підвіконь WINGUARD – спільну розробку Haogenplast та СПВ Компані Лтд.

    Нещодавно ми розповідали про дослідження, які проводились спеціалістами лабораторії Нaogenplast, щодо стійкості ПВХ-плівок різних виробників до ультрафіолетового випромінювання. І саме плівка WINGUARD показала найкращий результат – вона єдина не втратила свій початковий зовнішній вигляд, чим вразила багатьох спеціалістів.

    Проте, компанія Haogenplast, як законодавець світових стандартів якості у своїй галузі, не зупинилась на досягнутому і розробила та почала виробництво унікального покриття для ламінації підвіконь. Нова ПВХ-плівка WINGUARD була розроблена за участі спеціалістів СПВ Компані Лтд, що мають багаторічний досвід роботи на українському ринку, а отже дуже тісно знайомі із вимогами та запитами українського споживача.

    Головна особливість нового покриття – надзвичайна стійкість до механічних пошкоджень, яка в десятки разів перевищує норму, передбачену міжнародним стандартом EN 438:2005. При нормі 0,2 Ньютона плівка має показник стійкості до пошкоджень 3 Ньютона. Слід зазначити,що розробляючи нову плівку, ізраїльський виробник зумів досягти яскраво-білого кольору з глянцевим ефектом (відсоток глянцю 70%). Продукція пройшла сертифікацію за численними стандартами якості, включаючи ISO 9001 (2000), DIN, SKZ.

    Нова ПВХ-плівка придатна для зовнішнього використання, як і будь-які інші плівки WINGUARD характеризується відмінною якістю та екологічною безпечністю, тому є прекрасним матеріалом для ламінування підвіконь, сандвіч-панелей та інших поверхонь. Сировина, з якої виробляють плівку, не містить формальдегідів та важких металів, що дозволяє використовувати її в дитячих кімнатах, дитячих садках та школах.

    СПВ Компані Лтд вже в грудні цього року зможе запропонувати українським споживачам цей новий продукт WINGUARD зі свого складу у місті Києві. Плівка постачається із нанесеним без клею напівпрозорим захисним шаром, що не має аналогів і який запатентовано виробником Haogenplast.

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок можна ознайомитись на сайті СПВ Компані Лтд. Докладніше про продукцію WINGUARD читайте також журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору