Представник СПВ Компані Лтд на святкуванні 5-річчя Volkswagen Центр Херсон / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Представник СПВ Компані Лтд на святкуванні 5-річчя Volkswagen Центр Херсон

  • 28.10.2016

    Представник СПВ Компані Лтд на святкуванні 5-річчя Volkswagen Центр Херсон

    Представник СПВ Компані Лтд на святкуванні 5-річчя Volkswagen Центр Херсон

    1 жовтня 2016 року торговий партнер СПВ Компані Лтд - «Сервіс Формула - 1» взяв участь в святкуванні п'ятирічного ювілею офіційного дилера Volkswagen Центр Херсон. У цей день в автоцентрі зустрічали гостей і приймали вітання.

    З нагоди свята на гостей очікувала цікава розважальна програма з конкурсами, вікторинами з розіграшем різноманітних подарунків, активними розвагами, участь в  тест-драйвах. Родзинкою заходу була презентація нового Volkswagen Tiguan. Окрім цього, кожен гість мав змогу безпосередньо ознайомитися з останніми тенденціями в галузі автомобільної безпеки.

    Представники «Сервіс Формула - 1», взяли участь у святі та ознайомили присутніх з широкою лінійкою протиугінних систем CONSTRUCT® (Конструкт) - одного з світових лідерів автомобільних систем  охорони, що розробляє, виготовляє та постачає механічні протиугінні пристрої для більшості моделей автомобілів.

    Всі бажаючі мали змогу ознайомитися з модельними замками CONSTRUCT®  для автомобілів Volkswagen, отримати інформацію з підбору оптимального комплексу протиугінних систем для захисту свого авто, замовити протиугінну систему на власний автомобіль.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору