СПВ КОМПАНІ ЛТД. на СІТІ ПЛАЗА OFF ROAD DAY: не тільки автомобільний тест-драйв / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > СПВ КОМПАНІ ЛТД. на СІТІ ПЛАЗА OFF ROAD DAY: не тільки автомобільний тест-драйв

  • 04.10.2016

    СПВ КОМПАНІ ЛТД. на СІТІ ПЛАЗА OFF ROAD DAY: не тільки автомобільний тест-драйв

    СПВ КОМПАНІ ЛТД. на СІТІ ПЛАЗА OFF ROAD DAY: не тільки автомобільний тест-драйв

    24 вересня наша компанія в якості партнера взяла участь в яскравій події автомобільного ринку «Сіті Плаза Off Road Day», яку було організовано Офіційним дилером автомобілів Toyota і Lexus в Україні «Сіті Плаза».

    Як Офіційний дистрибутор систем захисту автомобіля від угону CONSTRUCT® і SPETROTEC®, «СПВ Компані Лтд.» в рамках цього заходу представила всі можливі системи і способи протиугінного захисту. Зокрема, гостям були продемонстровані механічна і електромеханічна системи захисту автомобіля від угону CONSTRUCT®, клавіатурний імобілайзер SPETROTEC® i5, інноваційні супутникові протиугінні системи SPETROTEC® iWATCHER, а також механізм їх роботи і особливості, які дозволяють цим системам бути одними з найнадійніших у світі.

    Оскільки до «Сіті Плаза Off Road Day» ми вирішили підійти дещо нестандартним способом, крім систем автомобільної безпеки, на заході нами також була представлена продукція і технології безпеки приватних і корпоративних об'єктів MUL-T-LOCK® ENTR і ABLOY® CLIQ. Слід зазначити, що, незважаючи на автомобільну тематику заходу, цим сучасним системам безпеки, цілком заслужено, гостями було приділено чимало уваги. 

     

    Проте, справжньою родзинкою заходу став розіграш цінних призів від «СПВ Компані Лтд.». Це була свого роду лотерея, завдяки якій гості не тільки отримали подарунки, а й максимально близько познайомилися з системою зберігання і адміністрування механічних ключів MUL-T-LOCK® TRAKA21. Саме в цій системі були «заховані» призи і щоб отримати їх, переможці розіграшу повинні були самостійно відкрити систему, використовуючи свій унікальний виграшний код. 

     

    В рамках розіграшу серед гостей заходу (понад 200 осіб) було визначено 3 переможця, які стали володарями найсучасніших систем захисту автомобіля, приватних і корпоративних об'єктів:

    - протиугінний механічний замок коробки перемикання швидкостей CONSTRUCT® GEAR для автомобіля марки Toyota або Lexus;

    - протиугінний електромеханічний замок коробки перемикання швидкостей CONSTRUCT® e-SAFETRONIC для автомобіля марки Toyota або Lexus;

    - електромеханічний моторний циліндр для вхідних або міжкімнатних дверей MUL-T-LOCK® ENTR.

    Таким чином, захід «Сіті Плаза Off Road Day» став ще однією подією, в рамках якої «СПВ Компані Лтд.» заявила про актуальність і важливість питання захисту і збереження рухомого і нерухомого майна, а також продемонструвала сучасні і надійні способи такого захисту.

    Про «Сіті Плаза Off Road Day»

    Метою заходу було знайомство клієнтів і партнерів «Сіті Плаза» з позашляховиками Toyota і Lexus: новим Toyota Land Cruiser 200 - лідером всього модельного ряду Toyota вже протягом 65 років, легендарним пікапом Toyota Hilux, законодавцем сегменту компактних кросоверів Toyota RAV4 Hybrid, новим Lexus LX 450d з дизельним двигуном і в комплектації Luxury, новим Lexus RX 200t.

    Головною складовою події був тест-драйв зазначених автомобілів, під час якого на спеціально підготовленій трасі досвідчені пілоти демонстрували і допомагали відчути гостям, які брали участь у тест-драйві в якості пасажирів, всі можливості кожної з моделей. 

     

    Крім тест-драйву, для гостей заходу також були організовані зони активності, в яких можна було цікаво провести час, чекаючи своєї черги на тест-драйв: дитяча анімація з веселими і розвиваючими іграми; зона, де можна було спробувати себе у стрільбі з арбалета; майстер-клас Ебру для дітей і дорослих; оглядовий майданчик, з якого можна було спостерігати за трасою і тест-драйвом; лаунж-зона, де можна було відпочити і розслабитися.

    З асортиментом продукції CONSTRUCT®, SPETROTEC®, MUL-T-LOCK®, ABLOY® можна ознайомитися на сайті «СПВ Компані Лтд.». Детальніше про цю продукцію читайте також в журналі «Замки і ключі» та в блогах кращих фахівців галузі construct.spv.ua, bezpeka.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору