Поважним компаніям – надійний захист! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Поважним компаніям – надійний захист!

  • 08.09.2016

    Поважним компаніям – надійний захист!

    Поважним компаніям – надійний захист!

    Все більше великих компаній України продовжують довіряти захист своїх автомобілів протиугінним системам CONSTRUCT® - механічним та електромеханічним  замкам проти викрадення.

    Перевага надається саме класичним механічним протиугінним замкам CONSTRUCT®, які одночасно забезпечують належний захист проти угону та є довговічними й простими в користуванні.

    До нашого хорошого партнера,  ТОВ «Саміт Моторз Україна» - офіційного дилера Toyota та Lexus в Україні, вже не в перший раз звернулась компанія Бритіш Американ Тобакко Україна, що поповнила свій автопарк трьома позашляховиками  Toyota Land Cruiser Prado.

    Маючи позитивний досвід в встановленні механічних протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ на свої автомобілі, представники компанії вирішили і надалі довіряти їх безпеку  лідеру на ринку автомобільних систем від викрадення - продукції чеської компанії CONSTRUCT®.

    В офіційний центр монтажу «Охоронні системи», що в м. Біла Церква, звернулися представники агрокомпанії «Дібрівка Агросервіс», з проханням забезпечити захист свого автопарку надійними та перевіреними механічними протиугінними замками CONSTRUCT® КПШ.

    Принцип дії механічних протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ полягає у надійному блокуванні коробки перемикання швидкостей у режимі «Паркінг» (автоматичні КПШ) або режимі «Задній хід» (механічні КПШ).

    Вже вкотре до нашого партнера - «ВіДі Юнікомерс», що входить до складу ViDi Group, звернулися представники банку, з проханням встановити замки капоту  CONSTRUCT HOOD-LOCK на 21 інкасаторський автомобіль Ford Transit.

    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK унеможливлює несанкціонований доступ зловмисників до моторного відсіку автомобіля, де розташовані важливі елементи авто. Відкривається замок ключем, вихід циліндра замка традиційно розміщується в салоні автомобіля.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору