Високий IQ безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 09.08.2016

    Високий IQ безпеки

    Високий IQ безпеки

    «СПВ Компані Лтд.» - генеральний імпортер продукції безпеки провідних світових виробників. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.

    Нещодавно портфель успішно завершених робіт поповнився ще одним цікавим проектом. А саме: постачання та встановлення найсучасніших систем контролю доступу, побудованими з використанням електромагнітних замків та дверної автоматики АBLOY®, електроригельних замків YLI®, врізних дверних дотягувачів RYOBI®, а також автоматизованої електронної системи контролю ключів KeyWatcher® TOUCH, для IQ бізнес-центру класу А+, що у Печерському районі Києва, в якому унікальна архітектура і продумане наповнення поєднуються з високою технологічністю та ефективністю.

    Установку та пусконаладку для IQ бізнес-центру була здійснена менеджерами по роботі з корпоративним об’єктами магазину «ЛоксМайстер на Печерську».

    «Розумний» бізнес-центр поєднує в собі статус і інноваційні технології. В IQ BusinessCenter вперше використовуються унікальні рішення в сфері інженерних мереж і фасадних систем, тому не дивно, що системи безпеки, що застосовуються в IQ, також потребували нестандартних підходів. А з огляду на найвищий клас IQ, продукція безпеки, яка була використана, також відповідає високим  світовим стандартам.

    Особливе місце тут посідає KeyWatcher®TOUCH - електронна система контролю ключів виробництва компанії MORSE WATCHMANS (США), яка завдяки гнучкості у функціонуванні та застосуванні допоможе не лише забезпечити ультимативний рівень безпеки об’єкту, але й забезпечує функції видачі та повернення ключа, запису цих дій до контрольного журналу. Система здатна видавати ключі відповідно до розкладу, фіксувати хто і коли не повернув ключ, обмежувати кількість ключів, які може отримати користувач одночасно. До того ж, система KeyWatcher® TOUCH запрограмована автоматично надсилати повідомлення про неповернення ключа у встановлений час безпосередньо користувачеві, а також, наприклад, співробітнику служби безпеки або керівнику підприємства. Існує можливість формування різноманітних звітів за потрібний період часу для подальшого аналізу.

    KeyWatcher®TOUCH здатна обслуговувати підприємства з різною кількістю користувачів. Залежно від побажань та потреб власника, система KeyWatcher® TOUCH може розширюватись максимум до 15 боксів по 96 комірок у кожному.

    Поряд з обладнанням БЦ системами контролю доступу, дизайнери центру при оздобленні внутрішніх приміщень використали кам’яний шпон SlateStone® - унікальний продукт, отриманий шляхом розщеплення сланцевих гірських порід – природного спресованого каменю на окремі плити, товщиною 1-2 мм., який завдяки своїм універсальним властивостям – малій вазі та товщині матеріалу, довговічності і зносостійкості, зараз широко використовують в світі для оздоблення будівель, інтер'єрів, при виготовленні меблів, виробництві дверей та декоративних виробів.

    Співпраця з IQ BusinessCenter підтвердила статус «СПВ Компані Лтд.», як лідера ринку безпеки України, що може надати повний комплекс рішень як в галузі безпечного замикання, так і декору, забезпечуючи найкращі об’єкти найсучаснішою продукцією безпеки та стилю.

    Докладніше про систему контролю ключів KeyWatcher® Touch читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору