Електромеханічна система захисту eVario на Toyota Land Cruiser 150 Prado / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічна система захисту eVario на Toyota Land Cruiser 150 Prado

  • 03.08.2016

    Електромеханічна система захисту eVario на Toyota Land Cruiser 150 Prado

    Електромеханічна система захисту eVario на Toyota Land Cruiser 150 Prado

    Із кожним днем все більшої популярності набирають протиугінні системи від чеського виробника Construct  (Конструкт), які одночасно блокують перемикання КПШ і відкриття капота автомобіля.

    Щоб знерухомити автомобіль, блокується коробка перемикання швидкостей. У ситуації з автоматичною трансмісією, де КПШ блокується в положенні «паркінг», блокіратор коробки не лише унеможливлює рух автомобіля своїм ходом, але й не дозволяє його котити або буксирувати.

    Електромеханічна система захисту eVario на Toyota Land Cruiser 150 Prado

    Додаткове блокування капоту також є дуже важливим елементом комплексу захисту авто від угону, а також  запобігає крадіжці дороговартісних елементів, що знаходяться в підкапотному просторі. Якщо доступ під капот буде легкодоступним, то це значно полегшить відключення блокування сигналізації або додаткових іммобілайзерів, які можуть бути встановлені на авто.

    Досвідчені автовласники довіряють виключно надійним механічним блокіраторам, які блокуються поворотом ключа і не можуть бути відкриті дистанційно на відстані. Розблокувати їх можна тільки контактним шляхом із застосуванням спеціальних інструментів.

    Інша частина автомобілістів вважає, що достатньо просто встановити електронний захист, сигналізацію або іммобілайзер для захисту свого автомобіля. Такі системи знімаються з охорони безконтактним шляхом, що надає зручності в користуванні та не вимагає додаткових дій від водія.

    Електромеханічна система захисту eVario

    Щоб зручність підкріплювалася надійністю, чеський виробник пропонує нову інноваційну протиугінну систему  Construct eVario. Це електромеханічний блокіратор КПШ + капота, що механічно блокує перемикання селектора КПШ і відкриття кришки капота. При цьому система автоматично стає на охорону при вимкненні запалювання. Для розблокування системи, власнику досить  прикласти електронний чіп у певному місці, відомому тільки йому, й система eVario автоматично розблокує КПШ і капот.

    Уже зараз в наявності на складі імпортера замків Construct в Україні – «СПВ Компані Лтд.» доступні до замовлення системи eVario на популярний позашляховик Toyota Land Cruiser 150 Prado.

    Переваги системи eVario:
     

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору