Протиугінна система для Hyundai Genesis Coupe від Construct Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінна система для Hyundai Genesis Coupe від Construct Ательє

  • 25.07.2016

    Протиугінна система для Hyundai Genesis Coupe від Construct Ательє

    Протиугінна система для Hyundai Genesis Coupe від Construct  Ательє

    Центр ексклюзивної розробки протиугінних систем Construct Ательє має 20-річний досвід на ринку протиугінних систем та плідно співпрацює з автомобільними дилерськими центрами по всій Україні.

    Все більше автовласників бажають встановити на свій автомобіль надійний протиугінний замок CONSTRUCT, проте, коли такого немає в каталозі Чеського виробника, представники автосалонів звертаються саме в Construct  Ательє – з проханням розробити та встановити протиугінний замок Construct ексклюзивно.

    Hyundai Genesis Coupe, створений спеціально для любителів швидкої їзди. Власник саме такого автомобіля звернувся до нашого партнера – "Богдан-Авто Elite"  - офіційного дилера автомобілів Hyundai в Україні, з проханням встановити механічний замок КПШ - CONSTRUCT. Цей автомобіль оснащений 8-діапазонною автоматичною трансмісією, на яку в каталозі Чеського виробника CONSTRUCT немає модельного замка.

    Протиугінна система CONSTRUCT® для Hyundai Genesis Coupe Протиугінна система CONSTRUCT® для Hyundai Genesis Coupe

    За вже добре сформованою традицією, представники автосалону звернулися за допомогою до фахівців CONSTRUCT Ательє, які з честю впоралися з черговим індивідуальним завданням. Інженери центру провели розробку та установку механічного замка CONSTRUCT КПШ безпосередньо на сервісі дилерського центру. Власник автомобіля залишився задоволений якістю наданих послуг,а  спеціалісти CONSTRUCT Ательє черговою ексклюзивною розробкою.   

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору