SPV Company Ltd. взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

  • 15.07.2016

    SPV Company Ltd. взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

    SPV Company Ltd. взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

    8-9 липня в Києві відбулися XIV Загальні Збори Української Локсмайстер Федерації. Захід  зібрав справжніх професіоналів, як з України, так і з-за кордону у приміщенні столичного готелю «Братислава». Організатором виступила Українська Локсмайстер Федерація.

     
     
     


    В рамках заходу, 8 липня, в п’ятницю, відбулася Міжнародна виставка систем безпечного замикання і виготовлення ключів «УЛФ ЕКСПО», де найкращі досягнення галузі продемонстрували виробники зі світовим ім’ям: ABLOY (Фінляндія), VIRO (Італія), ROSTEX (Чехія), VEGA (Ізраїль), TOKOZ (Чехія), DISEC (Італія) та KEYLINE (Італія). 

     

     
    Відвідувачів очікував новий формат проведення заходу – експозиція, яка була розділена у відповідності з компаніями, які презентували свою продукцію, тож всі мали змогу ознайомитися з усім асортиментом кожного представленого бренду.
     
    Відвідувачам, які встигли сформувати замовлення під час проведення заходу, була нарахована додаткова знижка «УЛФ ЕКСПО», за підтримки SPV Company Ltd. – генерального імпортера в Україну продукції безпеки відомих міжнародних брендів.
     

    Компанія ABLOY познайомила відвідувачів з циліндром який підтримує технологію CLIQ CONNECT на базі циліндра ABLOY Protec2, що дозволяє переглядати журнал подій і змінювати графік доступу використовуючи мобільний додаток для смартфону.

    Італійська компанія VIRO представила повну лінійку електромеханічних замків, а також широкий спектр навісних замків. Особливу увагу викликав замок для розпашних дверей будь-яких автомобілів та фургонів, що має захищати вантаж при перевезенні.

     
     

     

    Компанія VEGA з Ізраїлю презентувала на українському ринку доступні циліндри власного виробництва що мають інтерактивний елемент, який зазвичай використовується в циліндрах більш високого цінового діапазону. Ще однією перевагою даних циліндрів для  Локсмайстрів є те, що їх можна  замовляти у імпортера з логотипом та контактною інформацією на ключах саме того Локсмайстер-центру, що їх продав та встановлював.

    Чеська компанія TOKOZ представила весь асортимент навісних замків, які вже чудово зарекомендували себе. Крім того, були представлені замки для велосипедів та мотоциклів, а також захисні навіси.

     
     
    Італійська компанія KEYLINE представила лінію інноваційних комп’ютеризованих верстатів  для клонування та виготовлення ключів, які останнім часом набирають популярність в нашій країні через те, що імпортер пропонує придбання даних верстатів в лізинг на дуже привабливих умовах.

    Яскравою подією експозиції було проведення тестів і випробувань продукції захисту, безпечного замикання і технічного укріплення DiSec, ROSTEX та ShikMETAL, в яких кожен учасник міг приймати безпосередню участь. Це дійство не залишило байдужим жодного відвідувача!
     
    Засновник та власник італійської компанії нестандартних оригінальних засобів захисту DiSec П’єр Луїджі Оліана (Pier Luigi Oliana), спеціально для заходу привіз прототип нової броненакладки DiSec, щоб в реальних умовах випробувати та продемонструвати надійність захисного протектора. Броненакладка з гідністю витримала випробування свердлінням та спробою спилювання легендарною «болгаркою», знищивши 3 диски з алмазним напиленням.  Коли ж застосували лом, то й тут, протектор вистояв цілих 5 хвилин, що при спробі зламу в звичайних умовах занадто великий відрізок часу.

    Компанією ROSTEX для випробувань був представлена фурнітура Solid – унікальний продукт, 4 рівня безпеки розроблений спеціально для України, права власності на який належить «SPV Company Ltd.». Протектор з легкістю витримав спроби свердління та спилювання. Більше 25 хвилин протримався протектор і проти лому, в черговий раз довівши якість та надійність продукції ROSTEX.
     
    Високі протизламні показники були продемонстровані і при випробуванні розсувних решіток ShikMETAL – за 22 хвилини різноманітних спроб зламу, вдалося зробити щілину, в яку ледь би зміг протиснутися потенційний грабіжник.

    В ході Зборів 9 липня, в суботу, було прийнято рішення щодо організаційних питань діяльності Української Локсмайстер Федерації на наступний рік, а також були вручені посвідчення новим членам УЛФ, які містять Унікальний Номер Члена Федерації (УНЧФ). 
     
    З повагою зустріли учасники Зборів і  Олексія Муляренка – Голову Рівненської ОДА, що є також діючим членом УЛФ. Ним була внесена ініціатива в допомозі Української Локсмайстер Федерації громадським та державним Радам з питань оздоблення та комплектування новобудов, участь в обговореннях  питань покращення дверей та систем захисту в нових будинках та максимальне сприяння розвитку виробництва вітчизняних замків.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору