Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в червні місяці поповнився новими зразками. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в червні місяці поповнився новими зразками.

  • 13.07.2016

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в червні місяці поповнився новими зразками.

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в червні місяці поповнився новими зразками.

    Щоб задовольнити вимоги всіх бажаючих встановити надійні системи захисту від викрадення, генеральний імпортер протиугінних замків CONSTRUCT® в Україну - СПВ Компані Лтд, та чеський завод-виробник - CONSTRUCT®, намагаються оперативно проводити розробку систем при появі нових моделей автомобілів.

    Комерційну пропозицію на червень місяць оновлено такими моделями механічних протиугінних блокіраторів КПШ CONSTRUCT®:

    На нові моделі Mitsubishi Pajero Sport і Mitsubishi L200 з механічною КПШ розроблений замок CONSTRUCT КПШ - CF1854, який встановлюється на обидві моделі. А ось на авто в комплектації з автоматом, розроблені окремо замок CONSTRUCT КПШ - CF1848 на L200 і CF1849 на Pajero Sport.

    Новий VW Tiguan, найближчим часом має з’явитись в офіційних дилерських центрах Volkswagen в Україні. Нашим чеським колегам в Празі вже вдалося попрацювати з новим Tiguan і розробити механічні протиугінні замки CONSTRUCT GEAR на нього. Для автомобілів з механічною КПШ розроблений замок CF1855, а для авто з автоматичною КПШ - CF 1852.

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори та доповнювати електронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору