SlateStone – великі розміри для великих задач / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SlateStone – великі розміри для великих задач

  • 12.07.2016

    SlateStone – великі розміри для великих задач

    SlateStone – великі розміри для великих задач

    Суцільні листи кам’яного шпону SlateStone надвеликих розмірів вже в Україні!

    Фантазія дизайнерів не має меж. Освоївши застосування камяного шпону SlateStone стандартних розмірів 1220 х 610 мм в інтер’єрі на статичних та рухомих елементах, дизайнери все частіше запитують камяний шпон великих розмірів, щоб заповнити поверхню монолітом без швів.

    AUTUMN WHITE NEGRO

    На щастя, технологія виробництва дозволяє отримувати кам'яний шпон максимально великих розмірів 1250 х 2800 мм! А це в більшості помешкань розмір від підлоги до стелі. Тобто, заповнювати простір можна суцільними листами із кроком 1250 мм. Такий лист можна замонтувати цілим на двері і зробити оздоблення порталу на заміну звичайної лиштви так, що двері і стіна навколо будуть створювати єдине ціле. Крім того, кам’яним шпоном можна оздобити розсувні перегородки, двері, шафи-купе, підлогу або фрагмент стелі. 

     

    Для задоволення таких потреб ми замовили найпопулярніші кольори кам’яного шпону SlateStone на основі Fiberglass на наш склад. Як не дивно, це камінь серії Барвисті сланці білого і чорного кольорів Autumn White і Negro

    Під замовлення можна привезти листи кам’яного шпону таких великих розмірів будь-якого кольору із палітри виробника.  Рекомендації з поклейки та обробки аналогічні як для стандартного листа на основі Fiberglass, ви знайдете їх у нашому буклеті.

     

    SlateStone  SlateStone  SlateStone  SlateStone

    Докладніше про сланцевий шпон SlateStone® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

     
    Більш докладно про сланцевий шпон SlateStone® дивіться  у відео:
     
     
    Для замовлень кам’яного шпона SlateStone® звертайтесь на електронну адресу: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму Інноваційні декор технології, ТИСНІТЬ СЮДИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору