Надійний замковий циліндр – найкращий захист дверей в сезон відпусток. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Надійний замковий циліндр – найкращий захист дверей в сезон відпусток.

  • 13.06.2016

    Надійний замковий циліндр – найкращий захист дверей в сезон відпусток.

    Надійний замковий циліндр – найкращий захист дверей в сезон відпусток.

    Літо – сезон відпусток, кожен мріє відпочити від роботи, турбот,  гамірних міст десь біля моря чи на лоні природи. Проте, надовго покидаючи свою домівку, варто завчасно потурбуватися про безпеку вхідних дверей, ніж потім нарікати на злу долю.

    Як свідчить статистика квартирних крадіжок, тільки 23% дверей відкривають силовим способом, решта 77% відкривають за допомогою відмичок або зламу замкового циліндра. Тому особливу увагу слід приділити секретному механізму замка - циліндру. На жаль, більшість вже встановлених в Україні дверей укомплектовані дешевими китайськими циліндрами або сувальдними замками.

    Заміна циліндру в вхідній двері – справа швидка й не клопітна, досить лише звернутися в професійні місця продажу – Локсмайстер-центри, які є членами Української Локсмайстер Федерації та дотримуються найвищих стандартів безпеки. Тому в їх асортименті тільки якісні циліндри Mul-T-Lock® (Ізраїль), Abloy® (Фінляндія), Vachette® (Франція).


     
    Циліндрові замки є найпоширенішими в Україні . У 90% наших співвітчизників стоять замки циліндрового типу. Популярність личинок для замка(циліндрів) обумовлена можливістю замінити один циліндр на інший , при цьому не змінюючи сам корпус замка. Серцевини для замка - найважливіший елемент у системі замикання двері. Згідно зі статистикою , абсолютна більшість несанкціонованих відкриттів вхідних дверей здійснюються методом інтелектуального чи фізичного впливу на личинку замка.

    Найкраще вибирати серцевини замка , в яких заготовки ключа захищені патентом. Зробити дублікат ключа до такого замкового циліндру можна лише авторизованих сервісних центрах. Щоб замковий циліндр працював довго і не піддавався впливу в разі спроби висвердлювання або перелому личинки для замка на дві частини, необхідно застосовувати комплекти захисної фурнітури і броненакладки.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору