Електронна версія журналу «Замки і Ключі» №6/2016. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електронна версія журналу «Замки і Ключі» №6/2016.

  • 03.06.2016

    Електронна версія журналу «Замки і Ключі» №6/2016.

    Електронна версія  журналу «Замки і Ключі» №6/2016.

    Раді повідомити, що вийшло в світ друге видання електронної версії журналу «Замки і Ключі» №6/2016.

    Хотілось би підкреслити, що електронна версія журналу відрізняється від друкованої і містить більш розширені матеріали в своїх рубриках, а також інтерактивні медіа файли і відеоматеріали (або посилання на них), які дозволяють більш ефективно показати унікальні особливості того, чи іншого продукту.

    Журнал Замки і Ключі №6/2015

    Як і раніше, журнал розбитий на чотири основні рубрики:

    1. «Безпека». В якій подаються матеріали, що стосуються питань безпеки майна, які ґрунтуються на застосуванні провідних систем контролю доступу та механічного замикання.

    2. «Декор та Дизайн». В ній йдеться про новинки і нові матеріали для декорування приміщень і вхідних дверей. Адже безпечне має бути красивим!

    3. Рубрика «Вісник Локсмайстра від УЛФ» розповідає про життя Української Локсмайстер Федерації, надає рекомендації і містить розділ реклами членів УЛФ з указуванням їх актуальних даних.

    4. Рубрика «Життя», традиційно познайомить вас з точкою зору відомих людей щодо безпеки. А також розповість про цікаві історичні споруди і системи замикання, які застосовувались в них нашими пращурами.

    5. Рубрика «+» надає відомості про компанії, які заслуговують на те, щоби з ними могли познайомитись читачі (як професійного кола, так і пересічні споживачі).


    Отже, сподіваємося, що новий журнал стане вам у пригоді для роботи з українськими споживачами, а також сприятиме підвищенню продажів, особливо новітніх технологій. Адже мета контенту журналу – спростити донесення інформації про складні технології як до корпоративних клієнтів так і до кінцевого споживача.

    Як і раніше, журнал доступний для завантаження з серверів AppStore та Google play

     
       
     

    Спеціально для зацікавлених фахівців, редакція журналу зробила можливим безкоштовне завантаження контенту на протязі перших трьох місяців.

    Подальші завантаження будуть можливі тільки на умовах оплати.

    Усі номери журналу «Замки і Ключі» у вигляді pdf-файлів доступні у розділі «Матеріали для скачування» у галереї нашого сайту.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору