CONSTRUCT e-SAFETRONIC для VW Multivan / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT e-SAFETRONIC для VW Multivan

  • 31.05.2016

    CONSTRUCT e-SAFETRONIC для VW Multivan

    CONSTRUCT e-SAFETRONIC для VW Multivan

    Чеська компанія CONSTRUCT - провідний європейський виробник протиугінних систем, що  більш ніж два десятиліття виготовляє безпрецедентно надійні та зручні протиугінні замки для  автомобілів, які нині представлені лінійкою виробів на більшість моделей авто.

    Нещодавно в  конструкторський відділ CONSTRUCT в Чехії звернувся власник мінівена Volkswagen Multivan з проханням  виготовлення і установки ексклюзивної електромеханічної протиугінної системи e-SAFETRONIC. Для технічних фахівців це не стало проблемою і вже через два дні нова модель протиугінного блокіратора e-SAFETRONIC була встановлена на його автомобіль.

    Центр розробки CONSTRUCT Ательє в Києві, сертифікований чеським заводом-виробником протиугінних систем Construct A&D, також виконує ексклюзивні розробки будь-яких протиугінних систем у тому випадку, якщо модельний протиугінний замок відсутній.

    Система e-SAFETRONIC втілила в собі кращі традиції виробника по виготовленню механічної частини з інноваційними електронними технологіями. e-SAFETRONIC автоматично стає під охорону, блокуючи перемикання селектора КПШ після виключення запалення. Для розблокування CONSTRUCT e-Safetronic достатньо прикласти безконтактний чіп до відомого лише водієві місця в автомобілі. 

    Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Volkswagen Multivan  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Volkswagen Multivan  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Volkswagen Multivan  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Volkswagen Multivan

    CONSTRUCT e-Safetronic - зручний, комфортний і надійний пристрій, який допоможе захистити автомобіль від викрадення.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору