Тюнінг-центр «Спайдер» довіряє захист автомобілів протиугінним системам Construct. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Тюнінг-центр «Спайдер» довіряє захист автомобілів протиугінним системам Construct.

  • 24.05.2016

    Тюнінг-центр «Спайдер» довіряє захист автомобілів протиугінним системам Construct.

    Тюнінг-центр «Спайдер» довіряє захист автомобілів протиугінним системам Construct.

    Наш давній та надійний партнер тюнінг-центр «Спайдер» з Одеси, є авторизованим місцем продажу та установки протиугінних замків Construct. Тут кожен автовласник може замовити та встановити на свій автомобіль найсучасніший протиугінний захист, убезпечивши його на весь термін експлуатації.

     

    Тюнінг-центр «Спайдер» абсолютно довіряючи якості та надійності ефективного захисту замків CONSTRUCT, дбаючи про безпеку авто своїх клієнтів розмістив рекламу CONSTRUCT на бігбордах в своєму місті. Тим самим був поданий приклад іншим авторизованим центрам з монтажу протиугінних замків CONSTRUCT. Тепер все більше автовласників будуть мати змогу дізнатися та встановити для себе надійний протиугінний замок CONSTRUCT на свій автомобіль.

    Механічні протиугінні замки виготовляються індивідуально під кожну марку та модель автомобіля з урахуванням року випуску, типу коробки передач та інших особливостей. У переважній більшості випадків замки КПШ встановлюються на штатне кріплення в кузові авто. Завдяки цьому установка механічного протиугінного замка не вимагає свердління або проведення інших робіт, які можуть порушити цілісність поверхні кузова, практично замок виготовляється як ще одна деталь автомобіля. Перевага індивідуальної конструкції замку КПШ полягає і в тому, що остання гарантує акуратний та естетичний вигляд замка у інтер'єрі салону автомобіля.

    Протиугінні пристрої CONSTRUCT ( конструкт ) стійкі до впливу хімічних речовин, не залежать від стану акумулятора та інших функцій авто і мають високосекретні циліндри. Серед переваг продукції бренду CONSTRUCT (конструкт) - простота в обслуговуванні та елегантний дизайн.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору