JTI Україна знову довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > JTI Україна знову довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT

  • 19.05.2016

    JTI Україна знову довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT

    JTI Україна знову довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT

    Зробивши серйозний крок – покупку автомобіля, варто не відкладати  рішення про його безпеку, адже легше завчасно подбати про надійний захист, ніж потім нарікати на долю. Великі компанії, маючи власний автопарк, мають піклуватися про те, щоб всі автомобілі були максимально захищені, тому не дивно, що більшість з них незмінно довіряють продукції чеської компанії CONSTRUCT® - механічним та електромеханічним протиугінними системам.

    Компанія JTI Україна - один із провідних виробників тютюнової продукції в Україні, знову довірила безпеку своїх нових авто лідеру на ринку протиугінних пристроїв – чеським протиугінним замкам CONSTRUCT®.


    JTI Україна звернулась до нашого давнього партнера «Віннер Автомотів» - офіційного дилера автомобілів марок Land Rover, Volvo, Ford і Jaguar в Україні. Поповнивши свій автопарк новими автомобілями Ford Focus, відразу ж  вирішили захистити їх від викрадення, встановивши механічні протиугінні блокіратори CONSTRUCT®.

    Провідні українські компанії продовжують довіряти безпеку своїх автомобілів саме класичним механічним протиугінним замкам CONSTRUCT® КПШ, які одночасно забезпечують належний захист від викрадення і є довговічними й простими в користуванні.

    Принцип роботи механічних протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ полягає у надійному блокуванні коробки перемикання швидкостей у режимі «Паркінг» (автоматичні КПШ) або режимі «Задній хід» (механічні КПШ).

    Виробництво протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ здійснюється у заводських умовах в Чехії з 1991 року. Усі протиугінні системи CONSTRUCT® (Конструкт) відповідають найвищим європейським вимогам з безпеки автомобілів, а технологія базується на багаторічних наукових розробках кращих спеціалістів галузі протиугінної безпеки.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору