Акційна пропозиція на картковий імобілайзер - iGenie від SPETROTEC / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Акційна пропозиція на картковий імобілайзер - iGenie від SPETROTEC

  • 05.05.2016

    Акційна пропозиція на картковий імобілайзер - iGenie від SPETROTEC

    Акційна пропозиція на картковий імобілайзер - iGenie від SPETROTEC

    Якщо ви хочете захистити свій автомобіль протиугінним пристроєм, що самостійно ставиться та знімається з охорони без участі водія, варто встановити картковий імобілайзер iGenie від SPETROTEC. Корисний і ефективний охоронний пристрій, який надійно захистить авто. Це сучасних засіб безпеки автомобіля  для запобігання викрадення, що автоматично визначає авторизованого водія за допомогою унікальної карти-мітки.

    Наразі на протиугінні карткові імобілайзери iGenie від SPETROTEC діє АКЦІЙНА ціна*.

    Саме слово «immobiliser» перекладається з англійської як «той, що позбавляє руху», «зупинник». Пристрій включає в себе електронний комплекс, завдання якого виключити можливість запуску чи роботи двигуна без участі власника ключа, тобто - господаря авто. Принцип роботи iGenie  полягає в розриві електроланцюгів або подачі живлення на спеціальні механізми, що запобігає нормальній роботі двигуна. Іншими словами, двигун просто не зможе запуститися або зупиниться через деякий час.

    Система автомобільного імобілайзера  iGenie включає в себе безконтактні мітки і мініатюрне реле блокування, які пов'язані між собою по радіоканалу (на частоті 2,4 ГГц).

    Реле блокування - це електричний блок, який встановлюється на транспортному засобі таким чином, що виглядає як оригінальна частина автомобіля, основною метою якого є запобігання запуску двигуна у відсутності необхідної мітки iGenie.

    Якщо водій залишає зону безпосередньої дії карти (близько 5 метрів), при спробі викрадення, система iGenie через заздалегідь визначений проміжок часу або подолану певну відстань «знерухомить» автомобіль.

    Повторний запуск двигуна буде можливий тільки коли мітка iGenie буде виявлена системою.   

    Технічні характеристики:

    Комплект системи iGenie:
     
     На відміну від сигналізації, імобілайзер створює непередбачені проблеми викрадачеві. Злодій може не здогадуватися про пристрій, поки не зробить спроби викрадення. Картковий імобілайзер SPETROTEC iGenie є зручною і надійною протиугінною системою. 

     

    Картковий імобілайзер iGenie від SPETROTEC.
     

    Кількість акційних імобілайзерів обмежена.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору