ІХ Форум Професійних Локсмайстрів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ІХ Форум Професійних Локсмайстрів

  • 29.04.2016

    ІХ Форум Професійних Локсмайстрів

    Нещодавно у Києві відбувся ІХ Всеукраїнський Форум Професійних Локсмайстрів. Організатором заходу виступила «СПВ Компані Лтд.» - провідний імпортер продукції безпеки та декору в Україні.

    Фахівці з усіх регіонів України та навіть з закордону зібралися під одним дахом готелю Братислава, аби разом вкотре доторкнутися до світу новітніх технології та інноваційних новинок у сфері безпечного замикання.

    Крім українських партнерів «СПВ Компані Лтд.» участь у форумі взяли засновник та власник італійської компанії нестандартних оригінальних засобів захисту DISEC Oliana Pier Luigi, регіональний директор з продажів систем GPS/GSM моніторингу у Ізраїлі Михайло Кременецький, а також представник Abloy Oy в Україні та інших країнах СНГ Пахольчук Максим.

    У рамках почесного заходу одночасно відбувалися 5 практик, у спеціально обладнаних майстернях, ведучими яких стали фахівці компанії «СПВ Компані Лтд.». Такі майстер-класи були підготовані з метою на практиці довести високу якість пропонованої продукції.

    Проти лому Є прийоми!

    Майстерня № 1 «Циліндр + броня - реальні випробування» не залишила байдужим жодного гостя заходу. Технічний консультант департаменту безпеки об'єктів Євген Мішин та президент Української Локсмайстер Федерації Ілля Воїнів продемонстрували надійність захисного протектора ESETY by MUL-T-LOCK SL3 і DISEC BKS-260.

    Випробуванням для обох броненакладок стало свердло HSS, яке виявилося абсолютно безсилим проти захисних протекторів. І тільки свердло з твердосплавними ріжучими крайками після декількох хвилин свердління подужало броненакладки.

    Наступне випробування стосувалося гвинтів. На, прикручену гвинтами М8, броненакладку ESETY by MUL-T-LOCK з висоти 1 метр падала гиря вагою 7,5 кг. Гвинти не витримали захисний протектор вже після двох ударів.
    У свою чергу броненакладка DISEC BKS-260, прикручена гвинтами М6 зі спеціально загартованої сталі протрималася цілих 4 удари!

    Зручний контроль – запорука успішної організації 

    У рамках майстерні № 2 – «Локсмайстер інноваційний», менеджер інноваційних замкових технологій Тарас Барабаш розповів та довів на практиці усі переваги електронної системи контролю ключів MUL‑T‑LOCK® Traka21, що призначена спеціально  для малих і середніх підприємств. Саме цей пристрій допомагає упорядкувати та підвищити відповідальність за використання ключів на підприємствах, адже надає можливості керування та моніторингу.

    Натомість представник Abloy Oy Пахольчук Максим  розповів про переваги мобільної ери замків та систем доступу ABLOY CLIQ CONNECT, що забезпечує високу безпеку й гнучкість.

    Ключ до успіху з дублікатами від Keyline

    Майстерня № 3 «Локсмайстер ключник» здивувала та порадувала локсмайстрів найунікальнішим на сьогоднішній день італійським пристроєм для клонування автомобільних ключів з різними типами транспондерів, а також пультів дистанційного керування центральним замком – KEYLINE® 884 Decryptor MINI.

    Крім того у даній майстерні була представлена уся лінія інноваційних комп’ютеризованих верстатів  KEYLINE® для клонування та виготовлення ключів, з якими відвідувачів детально знайомив технічний спеціаліст Олександр Вороний. 

    Безпечна краса

    У майстерні № 4 «Локсмайстер дизайнер» менеджер інноваційних декор технологій – Оксана Сидоренко продемонструвала локсмайстрам новітні елементи краси декору. Натуральний матеріал для оздоблення МДФ-накладок, меблів та будь-яких елементів інтер’єру та єкстер’єру – кам’яний шпон Slate Stone® (Слейт Стоун) та спеціальне стійке покриття ПВХ (полівінілхлорид), призначене для декору дверей - VINORIT® (віноріт).

    Крім того до уваги локсмайстрів була представлена дверна фурнітура чеського виробника ROSTEX, що й стала уособленням «безпечної краси». Адже вона славиться не лише надійністю, а й широким асортиментним рядом моделей і кольорів. На підтвердження цього був презентований новий чорний колір фурнітури BLACK_MAT_TI.

    Новий універсальний ключ - смартфон

    Те що смартфон – новий ключ до замків доводили Тимур Бражніков та регіональний директор STARCOM з продажів у Ізраїлі Михайло Кременецький у наймобільнішій майстерні № 5.

    На прикладі замка WatchLock®, що є сумісною розробкою компаній MUL-T-LOCK® та STARCOM Systems, було продемонстровано рішення надійного замикання та сповіщення. Адже WatchLock® автоматично повідомляє, коли висячий замок відімкнений та замкнений і має можливість відстежувати координати місцезнаходження замка у реальному часі.


    Активно працювали - активно відпочиваємо

    На завершення насиченого та продуктивного дня уся громада майстрів взяла участь у перегонах на спортивних картах. «СПВ Компані Лтд.» винагородила усіх учасників сертифікатами на отримання приємних бонусів.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору