Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card - високі технології захисту автомобіля / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card - високі технології захисту автомобіля

  • 25.03.2016

    Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card - високі технології захисту автомобіля

    Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card - високі технології захисту автомобіля

     Кожен автомобіліст, будь то власник великого корпоративного автопарку або лише особистого транспортного засобу, знайомлячись зі статистикою угонів автомобілів в Україні, мимоволі задає питання: яким чином ефективно убезпечити свій транспортний засіб, особливо коли він активно експлуатується?

    В цьому випадку фахівці авторизованого центру з монтажу протиугінних систем CONSTRUCT Ательє пропонують використовувати для моніторингу та захисту від угону супутникові системи безпеки - найсучасніші на сьогодні електронні системи захисту автомобіля.
     
    Дане твердження CONSTRUCT Ательє підтверджує на практиці, успішно інсталюючи новітні супутникові системи безпеки. Одна з останніх інсталяцій в цій області - установка супутникової системи безпеки iWatcher Cellular Alarm з безконтактною картою-міткою на автомобіль Renault Dokker. Ця система не вимагає від власника жодних дій для постановки або зняття з охорони.
     
    iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card – це універсальна і економічна GSM/GPS протиугінна система тривожної сигналізації і контролю, в якій глобальна система позиціонування (GPS) використовується для стеження за координатами автомобіля, а мережа GSM – дляуправління і моніторингу стану автомобіля за допомогою SMS і каналів зв'язку GPRS.
     
    Cellular Alarm Proximity Card складається з
     
    Cellular Alarm Proximity Card дозволяє

    Механізм постановки та зняття системи з охорони
     
     
    Графічний інтерфейс зручного смартфон-додатку дозволяє дистанційно керувати iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card і отримувати від автомобіля важливі дані, а також сигнали тривоги.
     
    iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card відповідає всім сучасним вимогам автомобільних стандартів надійності, споживання енергії і робочої температури.
     
     
    Супутникова система безпеки iWatcher Cellular Alarm with Proximity Card, що встановлюється фахівцями CONSTRUCT Ательє, дозволяє звести до мінімуму ризик викрадення автомобіля, забезпечити надійний контроль за переміщенням автомобіля за допомогою глобальної системи позиціонування GPS в режимі реального часу, і крім того, отримати найголовніше - відчуття впевненості у безпеці власного автомобіля.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ КомпаніЛтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі. 
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору