Весна в стилі SUBARU разом з «СПВ Компані Лтд.» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Весна в стилі SUBARU разом з «СПВ Компані Лтд.»

  • 24.03.2016

    Весна в стилі SUBARU разом з «СПВ Компані Лтд.»

    Весна в стилі SUBARU разом з «СПВ Компані Лтд.»

     19-20 березня 2016 року  в офіційному дилерському центрі SUBARU «ВіДі-Стар» проходили Дні відкритих дверей, в рамках яких відбулася довгоочікувана презентація оновленого кросовера SUBARU Forester 2016 модельного року. 

    Рестайлінгова версія легендарного кросовера SUBARU Forester стала привабливішою зовні і комфортнішою всередині, а список базового і додаткового обладнання став значно ширшим.
     
    Весняний уїк-енд SUBARU порадував і оновленим кросовером SUBARU XV 2016 модельного року, який тепер буде представлений у новому унікальному кольорі Hyper Blue.
     
    Поряд з насолодою найсучаснішими автомобілями відомого японського бренду, гості заходу мали можливість «з перших вуст» почути про останні тенденції в галузі автомобільної безпеки.
     
    Представники Департаменту автомобільної безпеки «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у святі та ознайомили присутніх з широкою лінійкою протиугінних систем CONSTRUCT® (Конструкт) - одного з світових лідерів з автомобільних систем  охорони, що розробляє, виготовляє та постачає механічні протиугінні пристрої для більшості моделей автомобілів.
     
     
    У консультаційному центрі «СПВ Компані Лтд.», який на час заходу розмістився у шоу-румі дилерського центру «ВіДі-Стар», гості мали змогу ознайомитися з лінійкою модельних замків CONSTRUCT® (Конструкт) для автомобілів SUBARU, отримати інформацію з підбору оптимального комплексу протиугінних систем для захисту свого авто від зазіхань зловмисників, замовити протиугінну систему на власний автомобіль. 
     
    На представлених робочих макетах протиугінних систем CONSTRUCT® всі бажаючі змогли ознайомитися з принципом їх дії і переконатися у високій якості виробництва. 
     
     
     
    Святкова презентація пройшла у приємній, дружній та невимушеній атмосфері. Для гостей заходу була організована цікава розважальна програма з конкурсами, вікторинами, активними розвагами і приємними пам’ятними подарунками від дилерського центру та партнерів, апетитними закусками і святковим тортом, а усі бажаючі мали змогу провести тест-драйв автомобілів модельної лінійки Subaru.
     
     
    «СПВ «Компані Лтд.» дякує за співпрацю своєму партнеру - офіційному дилерському центру SUBARU «ВіДі-Стар» та сподівається на подальше плідне співробітництво у галузі автомобільної безпеки! 
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ КомпаніЛтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору