Плівки WINGUARD – стійкість, підтверджена дослідженнями. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Плівки WINGUARD – стійкість, підтверджена дослідженнями.

  • 21.07.2016

    Плівки WINGUARD – стійкість, підтверджена дослідженнями.

    Плівки WINGUARD – стійкість, підтверджена дослідженнями.

    Представляємо сенсаційні дослідження якості ПВХ плівок для підвіконня, що наразі пропонують світові виробники.  Дослідження проводились в Ізраїлі, спеціалістами лабораторії Нaogenplast: плівки різних виробників опромінювали UVA 340 нм на протязі 1500 годин, що дорівнює року експлуатації в природних умовах, таким чином перевіряли їх стійкість до ультрафіолетового випромінювання.

    Результати досліджень вразили самих спеціалістів: ізраїльська плівка (WINGUARD) - єдина з досліджуваних зразків - не втратила свій зовнішній вигляд (дивіться фото).

    WINGUARD WINGUARD

    Результати досліджень

    Виробник плівки WINGUARD - компанія Нaogenplast (Ізраїль) - один зі світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних полівінилхлоридних (ПВХ) плівок. Продукція пройшла сертифікацію за численними стандартами якості, включаючи ISO 9001 (2000), Din, SKZ та ін. Сировина, з якої виробляють ізраїльську плівку, не містить формальдегідів та важких металів. Таким чином, оздоблені ПВХ-плівкою WINGUARD підвіконня, можна сміливо використовувати в дитячих кімнатах, у школах і дитсадках.

     
    Сертифікати

     

    Генеральний імпортер ПВХ-плівки WINGUARD (вінгард) в Україну, «СПВ Компані Лтд» пропонує це якісне покриття в матовому та глянцевому білому кольорі, з тисненням або без нього, а також з нанесеною захисною плівкою. Технологія нанесення захисної плівки  без клейового шару не має аналогів і запатентована Нaogenplast.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору