Врізні електромагнітні замки SECURITRON + врізні дотягувачі RYOBI = надійне замикання та естетичний вигляд / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Врізні електромагнітні замки SECURITRON + врізні дотягувачі RYOBI = надійне замикання та естетичний вигляд

  • 17.05.2010

    Врізні електромагнітні замки SECURITRON + врізні дотягувачі RYOBI = надійне замикання та естетичний вигляд

    Врізні електромагнітні замки SECURITRON + врізні дотягувачі RYOBI = надійне замикання та естетичний вигляд

    Говорячи про забезпечення високого рівня безпеки та контролю доступу на об'єктах, як правило, мається на увазі оснащення дверей високотехнологічними надійними замковими системами. При цьому провести монтаж і зберегти естетичний вигляд дверей не завжди представляється можливим. Комплексним оптимальним рішенням у таких ситуаціях може бути використання обладнання прихованого монтажу. Щоб врахувати високі вимоги замовників, як надійного елемента запирання можна використовувати врізні електромагніти, наприклад, американської компанії SECURITRON та врізні доводчики, японського виробника RYOBI. Розглянемо детальніше ці продукти.

    Врізні електромагнітні замки SECURITRON серії SAM призначені для прихованого монтажу в алюмінієві, дерев'яні та металеві двері. Вироби складаються з електромагніта і у відповідь планки. Відповідна планка є рухомий і має властивість автоматично вирівнюватися. На відміну від накладних врізні магніти працюють за іншим принципом - не на розрив, а на скольженіе.Ізвестно, що зусилля, яке треба докласти для відкривання заблокованого замка при ковзанні, набагато менше, ніж зусилля для розблокування магнітного замку на розрив. Але під врізних магнітних замках SECURITRON ця проблема вирішена завдяки спеціальним заглибленням в корпусі замку і штирів в відповідної частини, які при блокуванні замку потрапляють в ці заглиблення. Спеціальна підпружинена зворотна пластина забезпечує швидке розблокування. Такий замок може бути встановлений як в торець дверного полотна, так і в раму в будь-який необхідному місці: вгорі, збоку або знизу. Корпус замків виготовлений з нержавіючої сталі і повністю герметичний, що обмежує доступ до внутрішніх частин замку і забезпечує захист від попадання всередину вологи і пилу. Немаловажним фактором у роботі електромагнітів є відсутність залишкового магнетизму, що дозволяє досягти моментального відкриття дверей. Крім цього, даний тип замків має невеликі габаритні розміри. Перевагою також є низька споживана потужність і універсальний вольтаж. У системах контролю доступу електромагніти можуть мати функцію моніторингу стану дверей. Вибір моделі замку здійснюється в залежності від ваги дверей. SECURITRON пропонує електромагніти прихованого монтажу з силою утримання 273 кг і 546 кг.

     

         

    Врізні дотягувачі RYOBI серії СО 50 та СОU 50 призначені для прихованого монтажу в металеві або дерев'яні двері та виконують функції звичайних дотягувачів, а саме керують відкриттям і закриттям дверей, а також мають широкі можливості регулювання. Дотягувачі цієї серії відрізняються від звичайних тим, що мають набагато менші габарити та розраховані на 500 000 циклів відкривань. Комплектуються вони виключно ковзної тягою і при цьому можуть встановлюватися в умовах з обмеженою площею для встановлення. Не дивлячись на свої невеликі розміри, доводчики серії СО 50 та COU 50 витримують значні навантаження, (полотно дверей може бути розміром від 900 до 2700 мм і вагою від 45 до 180 кг), і в залежності від ваги дверей діляться на 6 класів. Вони мають литий алюмінієвий корпус, надійні в експлуатації і досить прості в монтажі.

    Врізні дотягувачі також мають широкий спектр регулювань.

    1. Регулювання 3 швидк:

    - Основна швидкість;
    - Швидкість перед закритті;
    - Швидкість захлопування.

    2. Затримка відчинення - функція призначена для уповільнення відкривання від 90 ° до 180 °, що перешкоджає передчасному зносу двері.

    3. Регулювання максимального кута відкривання - 6 позицій, від 100 ° до 180 °.

    4. Можливість фіксації відкритого положення.

    Регулювання швидкостей дотягувача здійснюється за допомогою 4 клапанів. Також необхідно додати, що дотягувачі цієї серії є право- і лівосторонні. Крім цього їх можна монтувати як в дверне полотно, так і в раму. При правильному встановленні та регулюванні, врізні дотягувачі RYOBI повністю керують дверима.

    Застосування

    Комплексно застосовувати магніти і дотягувачі прихованого монтажу можна для дверей торгових центрів, готелів, офісів, банків та інших громадських організацій. Особливо, ідеальним рішенням це буде для двостулкових фасадних дверей, при цьому замок встановлюється на кожній стулці у верхній частині рами, а зворотня планка - на верхній торець дверей.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору